Жеке ақпаратты жасыру және құпиялылықты қорғау үшін Facebook профилін қалай құлыптау керек

Қандай Фильм Көруге Болады?
 

Facebook профилін құлыптау - жеке ақпаратты құпия сақтаудың ең жақсы тәсілдерінің бірі. Пайдаланушылар мұны Android, iOS және интернетте оңай жасай алады.





Құпиялылық әрқашан даулы мәселе болды Facebook , бірақ платформада өздерінің жеке ақпаратын қорғау үшін пайдаланушылар жасай алатын нәрселер бар. Әрине, адамдар қажетсіз өзара әрекеттесудің алдын алу үшін Facebook профильдерін бейтаныс адамдардан жасыра алады, бірақ Facebook тіркелгісін жеке ұстаудың және аңдушылардың алдын алудың ең жақсы тәсілдерінің бірі оны жай ғана құлыптау болып табылады. Бұл мүмкіндік пайдаланушылардың жеке ақпаратын олардың достары емес адамдардан қорғауға арналған және оны Android, iOS және интернетте жасауға болады.






Пайдаланушы Facebook профилін құлыптаған кезде, ол бейтаныс адамдарға достар тізімі, әңгімелер, жазбалар және басқа да мәліметтерді қоса алғанда, олардың жеке ақпаратының көпшілігін көруіне жол бермейді. Профильді құлыптау сонымен қатар кеңейтілген құпиялылық үшін толық өлшемді профиль фотосы мен мұқаба фотосуретін тек достар көре алатынын білдіреді. Оның үстіне, олардың барлық «Қоғамдық» жазбалары Facebook-тегі барлық адамдарға емес, тек достарына ғана көрінеді. Пайдаланушылар өздерінің профильдерін барлық қолжетімді платформаларда оңай құлыптай алады.



Байланысты: Тітіркендіргіш хабарламаларды тоқтату үшін Facebook-тегі белсенді күйді (жасыл нүкте) қалай жасыруға болады

Кімге Facebook профилін құлыптау мобильді қолданбаны пайдаланып, алдымен жоғарғы сол жақтағы профиль аватарын түртіңіз. Содан кейін оң жақтағы үш нүктелі мәзір түймесін басыңыз ' Профильді өңдеу ' түймесі. Келесі экранда жай ғана таңдаңыз ' Профильді құлыптау ' содан кейін көк түсті түрту арқылы келесі бетте шешімді растаңыз ' Профильді құлыптаңыз ' төменгі жағындағы түйме. Бұл Facebook профилін құлыптап, пайдаланушының жеке ақпаратының Facebook-тегі достары емес адамдарға көрсетілуіне жол бермеуі керек. Процесс Android және iOS жүйелерінде бірдей.






«Профильді құлыптау» опциясы тек Facebook мобильді сайтында қол жетімді

Пайдаланушылар өз профилін Facebook веб-сайты арқылы құлыптай алады, бірақ бұл біреу қалағандай қарапайым емес. Facebook жұмыс үстелі сайты ұсынбайды ' профильді құлыптау Және' опциясы, яғни пайдаланушылар мобильді сайтқа өтуі керек дегенді білдіреді. Шешім оңай болғанымен, бұл әлі де аздап тітіркендіргіш, Facebook оны қарастыруы керек. Айтуынша, бұл веб-сайт арқылы профилін құлыптағысы келетін адамдар үшін осы сәтте қол жетімді жалғыз әдіс.



Веб-сайтты профильді құлыптау үшін пайдаланғысы келетін адамдар үшін Facebook мобильді сайтына (m.facebook.com) кіріп, жоғарғы сол жақтағы профиль аватарын басыңыз. Содан кейін көк түстің жанындағы үш нүктелі мәзір түймесін басыңыз ' Профильді өңдеу ' түймесін басып, қалқымалы мәзірден таңдаңыз ' Профильді құлыптау .' Соңында, түймесін басу арқылы шешімді растаңыз ' Профильді құлыптаңыз ' келесі бетте түймесін басыңыз.






Келесі: Android, iOS және жұмыс үстеліндегі Facebook фотосуреттерін қалай жоюға болады



Дереккөз: Facebook