Тітіркендіргіш хабарламаларды тоқтату үшін Facebook-тегі белсенді күйді (жасыл нүкте) қалай жасыруға болады

Қандай Фильм Көруге Болады?
 

Достарынан тітіркендіргіш хабарламалар алудан шаршаған Facebook қолданушылары өздерінің «Белсенді» күйін жасыру арқылы қажетсіз байланысты шектей алады.





Facebook достарынан тітіркендіргіш хабарламаларды алудан шаршаған пайдаланушылар өздерінің «Белсенді» күйін жасыру арқылы платформадағы қажетсіз байланысты шектей алады. Көптеген лездік хабар алмасу платформалары сияқты, Facebook профиль суретінің жанында жасыл нүктені көрсету арқылы достары желіде болғанда пайдаланушыларға хабарлайды. Өкінішке орай, бұл әдетте әртүрлі адамдардан келетін қажетсіз хабарламалар ағынын шақырады. Дегенмен, пайдаланушылар жақсартылған құпиялылық пен жан тыныштығы үшін жасыл нүктені қолмен өшіре алады.






Біреу желіден тыс болса, Facebook оның профиль аватарының жанында бос сұр шеңберді көрсетеді. Сөйлесу функциясын қолмен өшіретін пайдаланушылардың атының жанында бос сұр шеңбер автоматты түрде көрсетіледі, бұл басқа пайдаланушылардан келетін жалған хабарлардың санын азайтуы керек. Процесс өте оңай және оны Интернетте және Интернетте жасауға болады Android және iOS қолданбалары .



Қатысты: Бет-әлпетті тану функциясын өшіру арқылы Facebook сізді анықтауды қалай тоқтатуға болады

«Белсенді» күйін өшіру үшін Facebook веб-сайтқа кіріп, жоғарғы оң жақ бұрыштағы хабар алмасу белгісін басыңыз. Содан кейін жанындағы үш нүктелі мәзір түймесін басыңыз 'Хабар' ашылмалы мәзірде және таңдаңыз 'Белсенді күйді өшіру.' Facebook енді бұл мүмкіндікті барлық пайдаланушылар үшін немесе тек таңдаулы контактілер үшін өшіру опциясын ұсынады. Таңдау жасау үшін радио түймелерін пайдаланыңыз және басыңыз 'ЖАРАЙДЫ МА' таңдауды сақтау үшін қалқымалы мәзірдің төменгі оң жақ бұрышында.






Facebook қолданбасындағы «Белсенді күйді» өшіру

Facebook мобильді қолданбасында Белсенді күйді өшіру үшін Android жүйесінде жоғарғы оң жақ бұрыштағы немесе iOS жүйесінде төменгі оң жақ бұрыштағы гамбургер мәзірін (үш параллель сызық) түртіңіз. Келесі экранда төменге қарай жылжыңыз, кеңейтіңіз 'Параметрлер және құпиялылық' опциясын таңдап, таңдаңыз 'Параметрлер'. Енді ' таңдаңыз Белсенді күй ' астында «Аудитория және көріну» бөлім .' iOS жүйесінде опция астында қол жетімді болады 'Құпиялылық' ішкі бөлім. Кез келген жағдайда, келесі бетте пайдаланушылар жанындағы ауыстырып-қосқышты өшіруі керек 'Белсенді екеніңізді көрсетіңіз.' Facebook растауды сұрайды, сондықтан түймесін түртіңіз 'Өшіру' шешімді бекіту.



Бір құрылғыда Белсенді күйін «өшіру» пайдаланушылар белсенді немесе жақында белсенді (сұр жарты ай) болып көрінуі мүмкін екенін атап өткен жөн. Facebook немесе Messenger көмегімен басқа құрылғыларда. Толық желіден тыс болып көріну үшін пайдаланушылар Facebook немесе Messenger қолданбаларын пайдаланатын барлық құрылғыларда Белсенді күйін өшіруі керек. Бұл орындалғаннан кейін олар өздерінің 'офлайн' ретінде көрсетіледі Facebook достар.






Келесі: Android, iOS және жұмыс үстеліндегі Facebook фотосуреттерін қалай жоюға болады



Дереккөз: Facebook